Förvandla dig själv till en manga med den här galna appen

Förvandla dig själv till en manga med den här galna appen

Glöm Instagram. Glöm Photoshop. Glöm alla appar som försöker sig på bildredigering. Manga Camera är årets applikation och är exklusiv för iOS-enheter (Android, not so much) och som tillåter dig att bli förvandlad till en manga med ett enkelt klick!

Fota din katt, din hund, dina vänner eller din sköldpadda och se hur den förvandlas till en ren och skär Ninja Turtle! HIIIIYAAA! Ta en titt på mig (Julian) här ovanför. Är jag inte vacker?! Manga Camera är i särklass den roligaste applikationen på App Store just nu och det bästa av allt?-snubben är helt gratis! WIIIIOOOOHA!

När du har laddat hem appen så får du mer än gärna maila oss (info@mrapple.se) dina bästa bilder så kanske vi publicerar dem här på Mrapple. ありがとう、さようなら。

Manga Camera för iPhone, iPod Touch och iPad är gratis i App Store

0 kommentarer

  1. […] Manga Camera för iPhone, iPod Touch och iPad är gratis i App Store. Publicerat den 11 oktober, 2012. Julian Castaneda. Lämna en kommentar » Cancel reply. Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.  […]

Lämna en kommentar